sumber kewangan

Tuesday, May 11, 2010

penat-letih-nantuk-krooiihhhhhhhhhh~

lame jugak tak update sbab semakin hari semakin bizi..bizi memanjang,badan pun letih..badan letih,performance kurang..mata makin berat..so apalagi??terbongkang la jawabnye..tido!!!

jujurnye,dahulu ketika masih bersekolah,jika ditanyakan apakah hobi aku,secara berkeyakinannya aku tidak akan menjawab tidur kerana dulu aku tak minat sangat tidur..bile tidur rasa macam tertinggal banyak perkara seronok..aku tengok member aku boleh tidor sampai tengahari,aku berasa sangat pelik..die tak penin ke tidor lame2??dulu aku setakat pukul 9 pg je paling kuat pn..kalau lame sgt rase penin2 kepala berat2 badan..

tapi tu duluuuuuuuu...lame duluuu...sekarang??haha..bangun tengahari pon da xrase penin2 da..tapi aku rase normal la tuh sebab malam2 tak tidor,lepas subo baru masuk tido..korang jangan tiru, tidor lepas suboh mewarisi kepapaan..huhu..

tapi kalo nak citer sal tido nih,bile badan da penat tuh,xkesah kat memane pon janji bole tido..btol x??korang penah jumpe x orang camni??ikut 'dan' je tido kat memane..*pssst,aku pon camtu gak kekadang*

ni aku dapat la snap beberapa gamba orang atau lebih saintifiknye kawan2 aku tido..paling banyak tido mase kuliah la kan..bese la,tido mase kuliah nih best giler..siap leh mimpi lg tuh..kalo kt bilik xde plak mimpi..haha..dorang nih tido gaye macam2..so cekidaut!!

GAYA BEBAS / FREESTYLE
 
kuak lentang tuh..huhu 
 letih sgt ke bang??

TIDUR  TELENTANG 'TAK INGAT' PUNYER
 
lantak kau lah nak tidur camne pon~
ni kucin kat bilik aku..name die 'baron'


TIDUR SKILL BALAK
ni medi

TIDUR COMEL2
"ah,kenape aku tidor camni??tidaaakkk"


ni anak 'baron'


TIDUR SAMBIL DUDUK

selalunye tidur sambil duduk nih berlaku lam kelas la kn~




"ape die ajar??xpaham..bek ak kroihh..kroihhh~ "

eh,apsal gamba aku pon ade???xsenonoh betol

"haha..mesti die ingat aku tengah cari buku..bijaknye haku.."

"bek aku wat2 tengah berfikir..sure xkantoi"

"ah xkire,nak tido gak!!"

"ni layan lentok sedap jugak nih"

"eh,apsal pamek tgkap gamba aku??aku tengah tidor ke??kantoi la plak"

"lu nk ckp ape lu ckp la janji gua bleh mimpi basah lam kelas..hua3"


GAYA 'LANTAKLAH KAT MEMANE PON'
"wa bukan penagih,wa cume letih"

"orang depan tidor??aku pon nak tidor gak"

"ko jangan sampai air liur meleleh kat bahu aku sudah" 

tapi kan,aku ade sorang member nih..die punye skill tidur memang ak xpenah jumpe kat sesape..die ade potensi besar untuk jadi THE NEXT NOBITA..asal kepale beralas je, mate lelap..asal kepale beralas je,mate lelap..

 
ni bese lagi tido sambil sandar kt katil..aku pon bese wat camnih


ok,ni da stat pelik sikit..tidur melintang sambil pegang gitar..siap berjangkit kat mmbe sebelah lak tuh..next,jom kite tengok skill die yang paling susa untuk dijumpai...gaye paling pelik~


[drumroll]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


hah,ni korang jangan ingat die tidur berbantalkan orang..tapi sebenarnye.......

die tidur ber'tilam'kan manusia..siap pakej dengkuran lagi tuh..siyes susa nak cari orang camnih..haha..ape apepon kimi,lu memang legend lah!!

p/s : kepada sume yang terlibat secare langsung atau tidak melalui gambar2 tadi,maaf dipohon ye..hihi..

ok lah,tengok diorang nih tidor,aku pn nak terlelap skali la..papai~






10 comments:

mEEnmeSSi said...

wahahaha..ko leh wat pameran photo seni org tdo doh..mnarek2

syahira ariff said...

hahahahahahahahahaha lawak!
giler a pamek
tak henti2 aku gelak tgk gambar kau snap nie
yg paling comel sekali masa baron tido
dan yg 2 org tido bertenggeng atas bahu atas keter tue
hahahaha!!
entri terbaik
=]

mv medi said...

kimi raja tido...

yg tido gaye balak tu smat gak,
blh wat menantu

pameklampard said...

meen: haha..bosan2..nnti ko wat r joint venture ngan aku..leh jadi cam adamaya tuh..huhu

syahira : hoho..baron tuh mmg comel..tidur nk gaye pelik2 je..haha..yang lam kete tuh seb bek xmeleleh air liur..haha

medi : haha..menantu balak..ko dah r suke michael ballack medi..tido pn nk gaye balak..haha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kesian si mangsa-mangsa pentidO tu. xpasai2 die glemer :P

pameklampard said...

miss lolly:hehe..saje je usik dorang..tp xde glamer mane pon..bkn ramai pn pengunjung blog nih..takat kwan2 je..haha

syahira ariff said...

yg dlm keter tue x belasah ko ker sbb upload gmba pose maut diorang
hahaha
=p

pameklampard said...

hihi..xjumpe lg skg xtau le..tggu bukak sem nnt kot2 dorang nak belanja 'kaki' dorang kt aku ke..hee hee..

Mr. Vetalocoz said...

wow...ni collection of sleepy heads ke ape ni bro?

pameklampard said...

haha..ni snap mase bosan2..kalo ikutkan byk g gamba..tp ni yg the best..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails