sumber kewangan

Wednesday, April 28, 2010

aku dalam dilema--(entri yang sangat kontroversi) PART3~season finale~

imbauan episod lepas: wafiyyah yang masih belum pulang ke rumah sudah mula menimbulkan keraguan dihati pamek..apakah wafiyyah sudah mengetahui segala-galanya??apakah wafiyyah merajuk membawa diri??bagaimanakah penerimaan wafiyyah terhadap situasi ini??apakah wafiyyah dengan rela hati menerima kehadiran adibah ataupun dengan berat hati meninggalkan pamek??segala-galanya akan terjawab pada episod kali ini..saksikan!!........*wah intro nak macam drama2 melayu kat tv jek..typical~*

kepulangan wafiyyah sedikit merisaukan hati aku..iyalah..siapa yang sanggup mengecewakan hati yang tersayang dengan berita2 sebegini??lebih2 lagi tentang berita untuk menduakan dia..
setelah dia tiba di airport,aku pergi mengambilnya..tapi aku masih mendiamkan tentang perkara ini..dalam fikiranku bercelaru memikirkan apa reaksi dia..aku tabahkan hati membawanya pulang tanpa memberitahunya terlebih dahulu..syukur semasa ketibaan kami di rumah, adibah tiada..ke klinik katanya..sakit kaki rasanya..fuuhh~..so far still lega..tapi makin di simpan makin berat..makin dipendam semakin masam seram aku rasa..

 
mungkin begini reaksi wafiyyah
sebaik mendapat tahu perkara sebenar

tidak lama selepas tuh,adibah pun pulang..menitis peluh jantanku membasahi ketiak keringat..wafiyyah tenang..adibah juga tenang..tapi aku yang gelabah..kemudian tanpa membuang masa,aku perkenalkan sesama mereka..

aku : err,wawa(name manje), perkenalkan nih adibah..

wafiyyah : (.....)~

aku : (berkata dalam hati)*ah sudah,senyap je die nih..dah tau ke??*..err,adibah, ini pula cik wafiyyah..

adibah : (.....)~

aku : (berkata dalam hati)*aih,senyap jugak??arituh kate ok je..bole terima kalo jadi madu..ni senyap pulak..cam marah jek..mampos aku*..




 
jangan la dorang nih gadoh camnih
..susa aku nanti


sudah!!aku da naik seram da ..muke aku yang berkulit gelap nih da jadi putih,,lagi putih dari adibah yang putih melepak tuh..dua2 senyap..macam mane nih?? tapi orang dulu-dulu kate senyap tu tande setuju kan??
 so,aku assume jela dorang nih setuju je bermadu..yang untung aku jugak
haha
..dorang pun xde gadoh2 aku tengok..baik jek..last2 aku simpan dua2..bahagia hidup aku..sayang wafiyyah..sayang adibah jugak..happy endinglalalala~

~The End~

oh ya, tak seronok la kan kalau aku tak sertakan sekali gambar2 diorang kan??mesti korang tertanya2 camne la rupe mereka kan??yela2..marilah tengok gambar2 bahagia kami..hihihi
cekidaut!!~

ni wafiyyah..die nih minat chelsea..nampak tuh die pakai badge chelsea..

haa..yang ni pulak adibah..comel kan..putih melepak lagi tuh..aku akan pastikan die minat chelsea jugak..haha..

*korang tau kan kenapa name diorang WaFiYyah dan ADiBah??*

*oh ya..tahniah kepada yang dari awal2 lagi da teka yang dorang nih keta ngan moto..hati korang memang terang..tetiap hari makan kismis ek??

*terima kasih kepada semua yang sudi mengikuti kisah epilog cinta tiga segi nih..dan terima kasih sekali lagi kerana sudi membuangkan masa meluangkan masa korang untuk membaca kisah yang tak seberapa ini..;p

so,terjawab lah sudah segala persoalan yang bermain di fikiran.. thee hee hee


11 comments:

mv medi said...

wfy= wifiY
adb= adabi la

pameklampard said...

mne boleh..xcun r kalo name camtuh..xleh wat kisah chenta

syahira ariff said...

?&#!@huh!
ingat kan aper!
hahahahahahhahahahahhahaha
jahat kau pamek!

pameklampard said...

hihi..tak kan la aku ni sangat hot sampai 2orang berebut ak skaligus..haha

syahira ariff said...

manerlaa tau.

pameklampard said...

hehe..syok gak kalo btol2 orang..haha..astaghfirullah

miss lolly a.k.a luvfareda said...

haaaaaaaaaaaa

kene bace part1 n 2 neh =)

pameklampard said...

huhu..maloo plak cik lolly nk bace..haha..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

cepat2 rr update :)

pameklampard said...

part 1 ngan 2 ade kat bawah la cik lolly..hihi

Anonymous said...

Weh,wafiyyah uh mak we aku tau.
Jgn men men dia dah lah cun.
Btw asal ko gune name wafiyyah?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails