sumber kewangan

Wednesday, June 30, 2010

haiwan ternakan terbaru di blog..

korang ingat korang je boleh bela menatang tuntung,ikan, hamster kat blog??aku pon boleh r..aku bela labah2 sawang..paham2 sendiri le..

mintak maap kepada semua readerssss *poyo jek bubuh 's' banyak2..bajet ramai sangat yang baca blog nih padahal sendiri yang bukak..hua3*
blog nih masih belom di'atastarikh'kan sehingga ke hari ini..mase cuti sem nih, Prof Pamek sangat busy dengan segala jadah research yang amat rumit dan memerlukan masa yang panjang *waklu*..

sebenarnya banyak yang nak diceritakan tetapi kondisi badan yang lesu tidak mengizinkan Prof Pamek untuk berbuat demikian..so Prof Pamek mengambil keputusan untuk bercuti sementara waktu..tunggu naik sem insyaALLAH baru aktif semula kot..*bengong..da naik sem patot kene busy belaja la..bukan berblogging..haiya*


pesanan akhir Prof Pamek, "janganlah kite menjadi umpama si kaduk membuang cebok..maksudnye..ntah..sendiri pikirlah..pakai taip je peribahasa tuh..cam masuk pulak kn..huhu"


p/s: sori ye cik tengku syahira ngan ape tah name jepon tuh ngan sesape yang sudi buang mase kat blog nih..nnt da xbusy akan diupdate..hihi


5 comments:

mv medi said...

readers... kau & aku bace, dah jd 'plural' dah hahaa

pameklampard said...

ak da edit blik r medi..td ter'accidentally' terpublish

farahin khairi said...

aku bace! *sje nk gtau. haha

syahira ariff said...

prof pamek busy pergi bertapa di mana?
wakakakaka


=p

pameklampard said...

farahin: waaaaa...bace jugak eh??teharu2..huhu

cik tengku syahira : haha..bertapa dirumah menternak najis mate..huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails