sumber kewangan

Wednesday, February 10, 2010

memilih

ade orang kate aku sangat memilih dalam mencari pasangan..(wek..umur baru 20 dah poyo2 nak cari pasangan konon..haha)..mmbe aku ade cakap tak elok kalo memilih sangat..haha..

actually senang jek aku cakap.."kau kene paham kenapa aku still single..aku tak memilih pun..bukan sikit pompuan yang aku kenal,tapi aku jek yang tak dipilih..so bukan salah aku la kan??kan??kan??" (aku tipu-sebenarnye aku tak ramai kawan pompuan bab dulu aku sekolah lelaki sume..so sempat jumpa pompuan mase sek rendah ngan mase matrik..kat utm nih susah nak jumpa pompuan tapi ade la sorang due..leh kire ngan jari..xpayah kalkulator casio pon..hihi)
 
tengok tuh punyer ramai beratur..huhu..(SILE KLIK TUK PAPARAN YG LEBIH JELAS)


haha..lagipon,bagi aku la kan..tak salah kalo kite nak memilih pun..sebab yang nak 'pakai' bini kite tuh nanti bukan orang lain..kite jugak..tapi beragak la sikit kalo nak memilih pun..setakat ade tahi lalat besar nyamuk kat leher pn kau da rejek tuh memang stok nak kene tomoi r tuh..
 
comel ape ade taik lalat nih


kau nak yang perfek2..tapi kau kene tengok jugak se'perfek' mane diri kau tuh..nih tidak..muka tuh tak lari macam lori sampah,nak bini yang ala2 miss pageant tuh..lu boleh pegi mampos siap2 la camtuh..
 
kalo die nih nak kat aku,sumpah tak cari laen..syang u muah3


then,andaikata la kan kau dah jumpa mamat/minah yang kau dah berkenan tuh,xpayah la gelojoh2 nak announce die la mr/mrs right korang..kenal dulu hati budi..ape korang tak pernah dengar ke quote2 yang orang selalu cakap dari zaman nenek moyang korang lagi,"muke cantek perangai cam taek"???haa,tak ke nanti korang jugak yang merana nak kene cuci taik tetiap ari..<--okay,dah mengarut..


p/s: en3 nih aku tujukan kepada sesiapa yang jenis kapel tuk kawen terus..bukan tuk yang suke2 nak maen2 kapel..korang tak rase buang mase ke kapel clash kapel clash..buang duit tenaga segala macam lah..baek kapel then stick to the plan kawen trus..huhu..fine,kalo takde jodoh nak wat camne kan??tu pasal la kau suh korang memilih..haish~

peace!!~




4 comments:

cikWawa ORKID said...

kes ak ni cm ne?..perlu ke ak memilih lg?

pameklampard said...

haha..yg ko ak no komen..tggu ak wat research dlu

mEEnmeSSi said...

research ntok aku gk..hehehe

pameklampard said...

ko knape plak meen??xbhagie ke??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails