sumber kewangan

Wednesday, April 21, 2010

aku dalam dilema--(entri yang sangat kontroversi) PART1

ye..memang aku sekarang dalam dilema..aku sekarang berada di tengah2..serba salah konpius misterius..haish~

kesahnye macam nih..aku sayang sangat kat Wafiyyah nih..da lame da kami bersama..tapi,sekarang bapak aku ade pilihan hati die sendiri..die suh aku tinggalkan Wafiyyah..sebab sekarang die nak aku bersama Adibah pulak..susa r aku macam nih..die kate Wafiyyah ni menyusahkan..manakala Adibah ni akan menyenangkan aku..ye,memang Adibah menyenangkan aku..tapi aku da lame idup dengan Wafiyyah..susa senang ujan panas kami bersama..die selalu teman aku kemana aku nak pergi..makan minum pakai die memang aku yang tanggung..kami juga menyokong pasukan bola yang same..chelsea..tak mungkin aku boleh tinggalkan die camtu je weh..aku sayang giler2 kat die..aku ni memang jenis yang setia..once im in love,i'll never look for another girl..tapi kalau Adibah tu pulak memang belanja tinggi,tapi memudahkan aku..plus,bapak aku suh aku bawak sekali Adibah tu ke johor nanti..peh..sape xnak kan kalo da dapat greenlight dari bapak sendiri..tapi alangkah indahnya hidup jika dapat memilih kedua-duanya sekali kan..sekarang aku hanya boleh memilih sama ada Wafiyyah atau Adibah..satu sahaje..kang kalau bekeras untuk bersama Wafiyyah kang,jatuh hukum anak derhaka pulak..aku terpaksa melepaskan salah satunye..ape perasaan Wafiyyah kalau aku tinggalkan die untuk Adibah??boleh ke aku berjumpe dengan Wafiyyah lagi selepas aku tinggalkan die??andai aku ingin melepaskan Wafiyyah,aku ingin sekali melepaskannya kepada kawan aku sendiri..agar senang untuk aku berjumpa die lagi..ade tak sesape yang nak sambung kontrak tuk wafiyyah..pliss..aku sayang sangat kat die..oh dunia,mengapa kadangkala kau terlalu kejam??!
yang mane satu ek??


p/s: rilek2 korang..jangan nak jadi joyah dulu sebar2 cite nih tak tentu pasal..kan ni baru part1..tunggu r part 2 dulu ek


9 comments:

cikWawa ORKID said...

adeh!..knpe perlu ltak nme tuh dlm watak cite ko nih...

Anonymous said...

sambong2 cpt...sonok2

pameklampard said...

haha..wawa..lek r..

anon..saba2..

adibah yusof said...

apsal nama aku yg nek?
mahal kot nama aku,..
mana leh gune sesuka ati..

aku taw.
wafiyyah motor ko, and adibah keta.
tol tak?

mEEnmeSSi said...

sampai ati ko xgune name nasehah..

oiiii cpt laaa smbong..bjet saspen..sbnrnye xdde idea

pameklampard said...

ade la sebab ak gune name tuh..haish

syahira ariff said...

aderkah wafiyah dan adibah ini maknushier??
ngehehehehehehehhehee
maner part 2 nyer
alaaaa!!!!

pameklampard said...

sabar2 yek..tunggu r dua tiga hari lg..leh??hehe..btw,lame xnmpk cik tengku~

syahira ariff said...

baru abes program dq
sebulan
now active blogging smula
hehehehehehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails