sumber kewangan

Sunday, April 25, 2010

kamu sudah semakin tuwe~

Assalamualaikum..
Entri kali ni nak criter sal one of my bestfren
  • lahir pada 26 April 1989
 
aku rase ni mase umur setahun lebeh kot
  • aku kenal die time kat matrik(KMPk)
  • penolong ketua kelas TP22
  • seorang periang
  • tapi selalu nangis..*hihi..betol kn??*
  • kelakar pn kadang2 ye jugak
  • still single..
     
    patot ade orang sebelah tuh..huhu
  • but not available(katenyer lah..tapi kalo korang try kot2 sangkut tuh rezeki korang la kn) 
  • hot giler..korang lambat melepas weh
     
    tengok..sekali begambar ngan 3orang sekaligus
  • leh tahan garang gak die nih..kalo korang wat jahat ngan die silap2 leh kene gigit
     
    ape kaitan garang ngan gamba nih???
  • yang aku tau,die nih setia 'giler' orangnye..*nmpak tak aku tekan kan perkataan giler..i really mean it..bukan giler,tp setia giler*  
 
  • bab berfesyen bagi kat die
     
    aicececeh
  • shopaholics of course
  • business women a.k.a. busyness women
  • suke jalan2
  • suke wane pink
  • minat katun..umur da 21 nih xtau la minat lg ke x..esp power rangers pink
     
    die bajet die la pelakon power rangers tuh

  • kuat makan

    ko tengok die sorang je da bape pinggan

    dah la tuh..bukan ape..arini kan 26 April 2010..maknenye die da berumur 21 tahun..da leh kawen mengundi..haha..xde motif..

    lupe nak gitau name die Nurul Wafiyyah bt Ahmad Puaad

    just nak wish selamat hari jadi yang ke 21 tahun..sweet 21~

    sori ye cik wawa bab simple sangat..ko ingat senang ke nak upload pic nih??tensen i tau x..haha.. 

    p/s: korang nak no tepon??pandai2 lah cari sendiri

    gambar totally dicilok bulat-bulat dalam fesbuk beliau..haha..

4 comments:

syahira ariff said...

ekekeke,eh nie kan wafiyyah dalam cerita tue
sweetnyer,comel giler
t kalau dia baca entri nie mesti dia terharu giler
congrats pamek
=]

pameklampard said...

eh..saba la..cite tu xde kaitan ngan die..hihi..xabis lagi cite tuh..die nih bestfren la..bkn syg2..haha

cikWawa ORKID said...

mmg sume ko cilok kt fb ak kan..wakaka..thanks wey..terharu ak ade 2 blog expose ak..lalala~..naik traffic ak.eh bkn,traffic blog ak..haha...thanks derr

pameklampard said...

haha..makin laku la lu wawa..2 dalam 1 r kirenye aku nyer entri nih..seb bek ak xletak no ko..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails