sumber kewangan

Saturday, April 17, 2010

kene TAG..pemende ni weh..ak si innocent yang masih xmengerti~

HUUU~lame giler xupdate blog..da bersawang berlipas berkulat berlabah2 berkematu berkeladak berkudis bertungau berra da laman blog nih..

"lately,im feeling kinda weird..i think i'm lack of several hour in a day..if you all have 24 hours a day, i think i only have around 19-21 hours a day..where are the other hours gone??i think it has been stolen..poor me.."<--quote paling waddefak yang pernah wujud dlam kepala otak aku..padehal aik tido je..mmg r macam xckop 24jam

apekebende la ak mencarut nih..banyak membaca sangat tidak bagus bg otak aku..tengok,kerna mengadap note2 kuliah yang tidak berseri, xberkaler, dan monofont,kekreatifan aku menulis telah berkurangan(waddehel la kau platipus macam penah kreatif bunguks)..berbanding dengan membaca blog2 rakan2 yang penuh warna warni, pelbagai kisah suka duka, bercorak sini sana, nuffnang bertempek merata2 bisa membuatkan aku cergas dan bermaya dan produktif aktif..penjelajahan blog dilakukan seperti biasa tanpa mengenal erti penat lelah..berbanding ketika menjelajah nota2 kuliah,dua baris ayat suda boleh menghantar aku ke alam mimpi..

so,jelajah punye jelajah, terbaca r blog yang mmg ak xkn terlepas bace kalo on9..blog cik wawa orkid..die da tag ak..kang xbuat kang,majuk plak..membe baek punye pasal,i buat la jugak..kih3



1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.
 
 
so,gambo yang terpilih dr album aku ialah:



ni gambar team bolasepak Gosok Perut FC..team bola sempena karnival Gempak Marine 2010..kitorang nih sume sekelas..yang baju merah tuh isyraq namenye..die nih konon2nye pengurus tuk team kitorang la..merangkap player jugak..tapi main kejap jek da injured..hampeh nyer kaki maggi ke hape ntah die nih..untuk karnival tuh,pasukan kitorang nih menjadi JOHAN..menang pn melalui sepakan penalti..yang sedehnye,aku tak score penalti tuh..tapi aku ade score mase perlawanan separuh akhir..lawan pasukan ATMA..abg2 askar kite..memule mmg seram beb tengok betis dorang je da same besar ngan peha kitorang..tp dpat gak skor gol..2gol beb..kalo xde gol tuh, jgn harap r nak jadi johan kn?kn?kn?bangge kejap..tp tuh sume hasil kerjasama rakan sepasukan..kalo dorang xde,memang xkan wujud gol tuh..

sudah2 r tuh..cik wawa..yang tag 1 lg tuh nnt2 la ek..nk g tengok bola nih..uda lambat..kih3

nk suh 8 orang lak wat??hmm..sape jela yang nk wat..tag jela


dan lain2 yang xde keje..

chow2..chelsea nak maen dah tu~

6 comments:

mouja said...

xpaham r weyh..pekebende nih

pameklampard said...

haha..tanye r cik wawa..

mouja said...

yg ko dok wat ni pekebnde nye...ish xpaham2

pameklampard said...

bace r soklan tag tuh..yang bahse omputih tuh

mouja said...

xpaham gak

pameklampard said...

die suh ko g kat folder gambar dlm laptop ko..folder gmbar yg kelapan..then bkak pastu tgok gamba yg kelapan gak lam folder tuh..then publish gamba tuh ngan stori sal gamba tuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails